Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Назва: | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії Technology improvement of meat semi-finished products on processing line Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Сморочинський, Олександр Михайлович Smorochynskiy, O. Ващенко, О. І. Vashchenko, O. Сморочинский, Александр Михайлович |
Ключові слова: | технологія виробництво м’ясні напівфабрикати фізико- хімічні показники рентабельність technology production meat semi-finished products physicochemical indicators profitability |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194. |
Короткий огляд (реферат): | В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва
мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій
лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні
параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової
продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту
напівфабрикатів вище 20%. The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття. Сморочинський ХДАУ 2018.pdf | 197,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.