Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Title: Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
Technology improvement of meat semi-finished products on processing line
Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Сморочинський, Олександр Михайлович
Smorochynskiy, O.
Ващенко, О. І.
Vashchenko, O.
Сморочинский, Александр Михайлович
Keywords: технологія
виробництво
м’ясні напівфабрикати
фізико- хімічні показники
рентабельність
technology
production
meat semi-finished products
physicochemical indicators
profitability
Issue Date: 2018
Citation: Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194.
Abstract: В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту напівфабрикатів вище 20%.
The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття. Сморочинський ХДАУ 2018.pdf197,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.