Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Title: | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії Technology improvement of meat semi-finished products on processing line Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Сморочинський, Олександр Михайлович Smorochynskiy, O. Ващенко, О. І. Vashchenko, O. Сморочинский, Александр Михайлович |
Keywords: | технологія виробництво м’ясні напівфабрикати фізико- хімічні показники рентабельність technology production meat semi-finished products physicochemical indicators profitability |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194. |
Abstract: | В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва
мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій
лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні
параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової
продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту
напівфабрикатів вище 20%. The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття. Сморочинський ХДАУ 2018.pdf | 197,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.