Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Pіdpala, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-15T10:00:37Z | - |
dc.date.available | 2018-11-15T10:00:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | млинці | uk |
dc.subject | тривалість заморожування | uk |
dc.subject | температура заморожування | uk |
dc.subject | температура смаження | uk |
dc.subject | швидкість обертання барабану для смаження | uk |
dc.subject | якісні показники | uk |
dc.subject | pancakes | uk |
dc.subject | duration of freezing | uk |
dc.subject | freezing temperature | uk |
dc.subject | frying temperature | uk |
dc.subject | roasting speed of the drum | uk |
dc.subject | quality indicators | uk |
dc.title | Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf | 179,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.