Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPіdpala, Tetyana-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.date.accessioned2018-11-15T10:00:37Z-
dc.date.available2018-11-15T10:00:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування.uk
dc.language.isootheruk
dc.subjectмлинціuk
dc.subjectтривалість заморожуванняuk
dc.subjectтемпература заморожуванняuk
dc.subjectтемпература смаженняuk
dc.subjectшвидкість обертання барабану для смаженняuk
dc.subjectякісні показникиuk
dc.subjectpancakesuk
dc.subjectduration of freezinguk
dc.subjectfreezing temperatureuk
dc.subjectfrying temperatureuk
dc.subjectroasting speed of the drumuk
dc.subjectquality indicatorsuk
dc.titleВплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинцівuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf179,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.