Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Title: Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Pіdpala, Tetyana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Keywords: млинці
тривалість заморожування
температура заморожування
температура смаження
швидкість обертання барабану для смаження
якісні показники
pancakes
duration of freezing
freezing temperature
frying temperature
roasting speed of the drum
quality indicators
Issue Date: 2018
Citation: Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155.
Abstract: У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf179,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.