Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Title: | Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Pіdpala, Tetyana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
Keywords: | млинці тривалість заморожування температура заморожування температура смаження швидкість обертання барабану для смаження якісні показники pancakes duration of freezing freezing temperature frying temperature roasting speed of the drum quality indicators |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155. |
Abstract: | У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf | 179,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.