Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Назва: Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Pіdpala, Tetyana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Ключові слова: млинці
тривалість заморожування
температура заморожування
температура смаження
швидкість обертання барабану для смаження
якісні показники
pancakes
duration of freezing
freezing temperature
frying temperature
roasting speed of the drum
quality indicators
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf179,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.