Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Назва: | Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Pіdpala, Tetyana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
Ключові слова: | млинці тривалість заморожування температура заморожування температура смаження швидкість обертання барабану для смаження якісні показники pancakes duration of freezing freezing temperature frying temperature roasting speed of the drum quality indicators |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стриха, Підпала, Петрова - СУМИ 2018.pdf | 179,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.