Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/494
Назва: | Технологія переробки зерна. Методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр». Технология переработки зерна. Методические рекомендации по выполнению лабораторных работ студентами агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр». Technology of processing grain. Guidelines for laboratory work by students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master". |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Котляр, Олег Валерійович Дудяк, Иван Дмитриевич Котляр, Олег Валериевич Dudyak, Ivan Kotlyar, Oleg |
Ключові слова: | Технологія переробки зерна борошно комбікорм помольні суміші вихід круп борошномельне виробництво Технология переработки зерна мука комбикорм помольные смеси выход круп мукомольное производство The technology of processing of grain flour feed grinding the mixture the yield of cereals flour production |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Дудяк І. Д. Технологія переробки зерна : методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт студентами агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр» / І. Д. Дудяк, О. В. Котляр. – Миколаїв : МНАУ, 2013. – 108 с. |
Короткий огляд (реферат): | Надано рекомендації щодо організації лабораторних занять студентів агрономічного факультету спеціальності 8.09010101 «Агрономія» ОКР «Магістр». Даны рекомендации по организации лабораторных занятий студентов агрономического факультета специальности 8.09010101 «Агрономия» ОКУ «Магистр». The recommendations on the organization of laboratory students of the Faculty of Agronomy specialty 8.09010101 "Agronomy" OCD "Master". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/494 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод. рек. ТПЗ лаб. роб..pdf | 3,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.