Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorТопиха, Вера Сергеевна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Ивановна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorГалимов, Сергей Николаевич-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.date.accessioned2018-11-28T09:18:14Z-
dc.date.available2018-11-28T09:18:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит для виконання лаб. и практ. занять студ. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, С. М. Галімов, В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952-
dc.descriptionСвинарство є однією з головних галузей сільськогосподарського виробництва. Особлива увага на сучасному етапі приділяється організації відтворення стада, селекційно-племінній роботі, а також запровадженню новітніх технологій у свинарстві, що стало основою для підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectсвинарствоuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectпродуктивність свинейuk
dc.subjectвідгодівельні якостіuk
dc.subjectбонітуванняuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Topiha_V.TVPS_RZ.pdf778,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.