Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Топиха, Вера Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Topyha, Vera | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.contributor.author | Галімов, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Галимов, Сергей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Galimov, Sergei | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-28T09:18:14Z | - |
dc.date.available | 2018-11-28T09:18:14Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит для виконання лаб. и практ. занять студ. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, С. М. Галімов, В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952 | - |
dc.description | Свинарство є однією з головних галузей сільськогосподарського виробництва. Особлива увага на сучасному етапі приділяється організації відтворення стада, селекційно-племінній роботі, а також запровадженню новітніх технологій у свинарстві, що стало основою для підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | свинарство | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | продуктивність свиней | uk |
dc.subject | відгодівельні якості | uk |
dc.subject | бонітування | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Topiha_V.TVPS_RZ.pdf | 778,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.