Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства
Автори: Топіха, Віра Сергіївна
Топиха, Вера Сергеевна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Калиниченко, Галина Ивановна
Kalinichenko, Galina
Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Ключові слова: свинарство
технологія виробництва
сільське господарство
продуктивність свиней
відгодівельні якості
бонітування
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит для виконання лаб. и практ. занять студ. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, С. М. Галімов, В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с.
Опис: Свинарство є однією з головних галузей сільськогосподарського виробництва. Особлива увага на сучасному етапі приділяється організації відтворення стада, селекційно-племінній роботі, а також запровадженню новітніх технологій у свинарстві, що стало основою для підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Topiha_V.TVPS_RZ.pdf778,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.