Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Title: | Технологія виробництва продукції свинарства |
Authors: | Топіха, Віра Сергіївна Топиха, Вера Сергеевна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Калиниченко, Галина Ивановна Kalinichenko, Galina Галімов, Сергій Миколайович Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei Лихач, Вадим Ярославович Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym |
Keywords: | свинарство технологія виробництва сільське господарство продуктивність свиней відгодівельні якості бонітування |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит для виконання лаб. и практ. занять студ. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, С. М. Галімов, В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с. |
Description: | Свинарство є однією з головних галузей сільськогосподарського виробництва. Особлива увага на сучасному етапі приділяється організації відтворення стада, селекційно-племінній роботі, а також запровадженню новітніх технологій у свинарстві, що стало основою для підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Topiha_V.TVPS_RZ.pdf | 778,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.