Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Title: Технологія виробництва продукції свинарства
Authors: Топіха, Віра Сергіївна
Топиха, Вера Сергеевна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Калиниченко, Галина Ивановна
Kalinichenko, Galina
Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Keywords: свинарство
технологія виробництва
сільське господарство
продуктивність свиней
відгодівельні якості
бонітування
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит для виконання лаб. и практ. занять студ. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, С. М. Галімов, В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с.
Description: Свинарство є однією з головних галузей сільськогосподарського виробництва. Особлива увага на сучасному етапі приділяється організації відтворення стада, селекційно-племінній роботі, а також запровадженню новітніх технологій у свинарстві, що стало основою для підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Topiha_V.TVPS_RZ.pdf778,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.