Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972| Title: | Технологія виробництва продукції аквакультури. |
| Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
| Keywords: | ставове рибництво продукція аквокультури технологія виробництва селекційно-племінна робота інтенсифікація виробничих процесів транспортування |
| Issue Date: | 2014 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с. |
| Description: | В умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів. Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання – збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби, рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і в’ялених виробів з риби. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Danilchuk_G.TVPA_Stav_rib_5.pdf | 523,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.