Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2018-12-06T08:55:03Z-
dc.date.available2018-12-06T08:55:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972-
dc.descriptionВ умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів. Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання – збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби, рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і в’ялених виробів з риби.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectставове рибництвоuk
dc.subjectпродукція аквокультуриuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectселекційно-племінна роботаuk
dc.subjectінтенсифікація виробничих процесівuk
dc.subjectтранспортуванняuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультури.uk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Danilchuk_G.TVPA_Stav_rib_5.pdf523,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.