Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-06T08:55:03Z | - |
dc.date.available | 2018-12-06T08:55:03Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972 | - |
dc.description | В умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів. Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання – збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби, рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і в’ялених виробів з риби. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | ставове рибництво | uk |
dc.subject | продукція аквокультури | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | селекційно-племінна робота | uk |
dc.subject | інтенсифікація виробничих процесів | uk |
dc.subject | транспортування | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції аквакультури. | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Danilchuk_G.TVPA_Stav_rib_5.pdf | 523,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.