Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
Назва: | Технологія виробництва продукції аквакультури. |
Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
Ключові слова: | ставове рибництво продукція аквокультури технологія виробництва селекційно-племінна робота інтенсифікація виробничих процесів транспортування |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с. |
Опис: | В умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів. Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання – збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби, рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і в’ялених виробів з риби. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Danilchuk_G.TVPA_Stav_rib_5.pdf | 523,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.