Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
Ключові слова: птахівництво
методи розведення
технологія виробництва
м’ясна продуктивність
селекція
технологія інкубації
утримання
годівля
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи студ. денної та заоч. форм навч. (напрям підгот 6.090102 - "ТВППТ") / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 51 с.
Опис: Птахівництво – галузь сільськогосподарського виробництва, основним завданням якої є розведення, годівля, утримання птиці, застосування механізації, автоматизації технологічних процесів, проведення ветеринарної профілактики з метою отримання яєць, м’яса та інших продуктів (пух, пір’я, жирна печінка та ін.) при низьких затратах праці та коштів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patreva_L.TVPP_Sam.pdf429,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.