Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
Title: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Keywords: насіння олійних культур
переробка зерна
Хлібозаготівельні організації
очищення зерна
плодоовочеві бази
Issue Date: 2019
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 44 с.
Abstract: Ґрунтовне освоєння навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» передбачає вивчення здобувачами вищої освіти теоретичного матеріалу, виконання лабораторних, самостійних і курсової робіт. Практика дає змогу здобувачам вищої освіти брати участь у організації технологічних процесів збирання, післязбиральної обробки, зберігання та переробки продукції рослинництва, виконанні окремих технологічних процесів на виробництві, в навчально-науково дослідній лабораторії з визначення якості продукції рослинництва кафедри і технохімічних лабораторіях переробних підприємств.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Texnologiya_zberigannya_ta_pererobky_produkciyi_roslynnycztva.pdf584,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.