Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
Title: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва |
Authors: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Keywords: | насіння олійних культур переробка зерна Хлібозаготівельні організації очищення зерна плодоовочеві бази |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 44 с. |
Abstract: | Ґрунтовне освоєння навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» передбачає вивчення здобувачами вищої освіти теоретичного матеріалу, виконання лабораторних, самостійних і курсової робіт. Практика дає змогу здобувачам вищої освіти брати участь у організації технологічних процесів збирання, післязбиральної обробки, зберігання та переробки продукції рослинництва, виконанні окремих технологічних процесів на виробництві, в навчально-науково дослідній лабораторії з визначення якості продукції рослинництва кафедри і технохімічних лабораторіях переробних підприємств. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Texnologiya_zberigannya_ta_pererobky_produkciyi_roslynnycztva.pdf | 584,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.