Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2019-01-16T12:53:58Z-
dc.date.available2019-01-16T12:53:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 44 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079-
dc.description.abstractҐрунтовне освоєння навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» передбачає вивчення здобувачами вищої освіти теоретичного матеріалу, виконання лабораторних, самостійних і курсової робіт. Практика дає змогу здобувачам вищої освіти брати участь у організації технологічних процесів збирання, післязбиральної обробки, зберігання та переробки продукції рослинництва, виконанні окремих технологічних процесів на виробництві, в навчально-науково дослідній лабораторії з визначення якості продукції рослинництва кафедри і технохімічних лабораторіях переробних підприємств.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectнасіння олійних культурuk_UK
dc.subjectпереробка зернаuk_UK
dc.subjectХлібозаготівельні організаціїuk_UK
dc.subjectочищення зернаuk_UK
dc.subjectплодоовочеві базиuk_UK
dc.titleТехнологія зберігання та переробки продукції рослинництваuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Texnologiya_zberigannya_ta_pererobky_produkciyi_roslynnycztva.pdf584,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.