Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
Назва: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Ключові слова: насіння олійних культур
переробка зерна
Хлібозаготівельні організації
очищення зерна
плодоовочеві бази
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 44 с.
Короткий огляд (реферат): Ґрунтовне освоєння навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» передбачає вивчення здобувачами вищої освіти теоретичного матеріалу, виконання лабораторних, самостійних і курсової робіт. Практика дає змогу здобувачам вищої освіти брати участь у організації технологічних процесів збирання, післязбиральної обробки, зберігання та переробки продукції рослинництва, виконанні окремих технологічних процесів на виробництві, в навчально-науково дослідній лабораторії з визначення якості продукції рослинництва кафедри і технохімічних лабораторіях переробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5079
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Texnologiya_zberigannya_ta_pererobky_produkciyi_roslynnycztva.pdf584,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.