Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113
Назва: Технологія переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Кім, Наталія Ігорівна
Kim, Nataliya
Норинський, Олексій Ігорович
Norinskiy, Aleksey
Ключові слова: Курсовий проект
Розрахунково-пояснювальна записка
Розташування тексту
Цифровий матеріал
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання курсових проектів для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с.
Короткий огляд (реферат): Курсовий проект – це самостійно виконана в письмовому вигляді робота по проектуванню виробничої лінії тваринницької ферми, комплексу конкретного господарства. При виконанні проекту виявляється зрілість спеціаліста, його здібність науково мислити при вирішенні виробничих питань, уміння творчо використовувати досягнення науки і передової практики для підвищення виробництва продукції тваринництва при найменших витратах робочого часу і коштів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5113
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya pererobky silskohospodarskoyi produktsiyi.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.