Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5118
Назва: Механізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Пастушенко, Андрій Сергійович
Pastushenko, Andriy
Норинський, Олексій Ігорович
Norinskiy, Aleksey
Ключові слова: правила техніки безпеки
процес сушіння зерна
Технічний опис сепаратора
процес переробки насіння
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Механізовані технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації для проходження практики здобувачами вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. О. А. Горбенко, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 59 с.
Короткий огляд (реферат): Метою лабораторних занять є поглиблення знань технологічних процесів переробки сільськогосподарської сировини на переробних комплексах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5118
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mekhanizovani tekhnolohiyi vyrobnytstva ta pererobky silskohospodarskoyi produktsiyi.pdf3,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.