Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Title: | ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель Starodubets, Aleksey, scientific director Муравінець, Я.Б. |
Keywords: | бугаї інтенсивність росту енергія росту поживність яловичини енергетична цінність яловичини |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Проаналізовано інтенсивність і енергію росту бугаїв голштинськоїпороди та поєднання голштинської та джерсейської порід. Встановлено, що бички голштинської, голштино-джерсейської порід, мають високу інтенсивність і енергію росту(1154-1228г), високу поживність (1291-1347 ккал/кг) і енергетичну цінність (4,55,6 МДж/кг) яловичини і не поступаються по даним найкращих порід м’ясного типу продуктивності вітчизняного скотарства. |
Description: | Муравінець, Я.Б. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ / Я.Б. Муравінець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 178-182. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_38.pdf | 375,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.