Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтародубец, Алексей Александрович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorМуравінець, Я.Б.-
dc.date.accessioned2019-02-04T09:23:09Z-
dc.date.available2019-02-04T09:23:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184-
dc.descriptionМуравінець, Я.Б. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ / Я.Б. Муравінець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 178-182.uk_UK
dc.description.abstractПроаналізовано інтенсивність і енергію росту бугаїв голштинськоїпороди та поєднання голштинської та джерсейської порід. Встановлено, що бички голштинської, голштино-джерсейської порід, мають високу інтенсивність і енергію росту(1154-1228г), високу поживність (1291-1347 ккал/кг) і енергетичну цінність (4,55,6 МДж/кг) яловичини і не поступаються по даним найкращих порід м’ясного типу продуктивності вітчизняного скотарства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectбугаїuk_UK
dc.subjectінтенсивність ростуuk_UK
dc.subjectенергія ростуuk_UK
dc.subjectпоживність яловичиниuk_UK
dc.subjectенергетична цінність яловичиниuk_UK
dc.titleОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_38.pdf375,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.