Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
Муравінець, Я.Б.
Ключові слова: бугаї
інтенсивність росту
енергія росту
поживність яловичини
енергетична цінність яловичини
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано інтенсивність і енергію росту бугаїв голштинськоїпороди та поєднання голштинської та джерсейської порід. Встановлено, що бички голштинської, голштино-джерсейської порід, мають високу інтенсивність і енергію росту(1154-1228г), високу поживність (1291-1347 ккал/кг) і енергетичну цінність (4,55,6 МДж/кг) яловичини і не поступаються по даним найкращих порід м’ясного типу продуктивності вітчизняного скотарства.
Опис: Муравінець, Я.Б. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ / Я.Б. Муравінець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 178-182.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_38.pdf375,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.