Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5241
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лихач, Анна Василівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Лихач, Анна Васильевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Lykhach, Anna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Будак, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T09:29:52Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T09:29:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5241 | - |
dc.description | Будак О. В. Забійні якості свиней дослідних груп в умовах СВК агрофірми «Миг-Сервіс-Агро» / О. В. Будак // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 20-24. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті наведені результати оцінки забійних якостей свиней досліджуваних груп. Встановлено, що показник виходу м’яса при забоях у 100-140 кг був різним і залежав від генотипу тварин й становив в розрізі груп - 64,12-53,81%. За виходом м’яса з туші кращими були чистопородні тварини породи дюрок української селекції і помісний молодняк поєднання ♀ ДУСС х ♂ Л(Ф), у них при забої 100-140 кг вихід м’яса становив: 63,90- 56,14% та 64,12-57,53% відповідно. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | свині | uk_UK |
dc.subject | порода | uk_UK |
dc.subject | забійні якості | uk_UK |
dc.subject | вихід м’яса | uk_UK |
dc.title | ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ ДОСЛІДНИХ ГРУП В УМОВАХ СВК АГРОФІРМИ «МИГ-СЕРВІС-АГРО» | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_04.pdf | 253,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.