Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5241
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛихач, Анна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЛихач, Анна Васильевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorLykhach, Anna, scientific director-
dc.contributor.authorБудак, О.В.-
dc.date.accessioned2019-02-11T09:29:52Z-
dc.date.available2019-02-11T09:29:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5241-
dc.descriptionБудак О. В. Забійні якості свиней дослідних груп в умовах СВК агрофірми «Миг-Сервіс-Агро» / О. В. Будак // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 20-24.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені результати оцінки забійних якостей свиней досліджуваних груп. Встановлено, що показник виходу м’яса при забоях у 100-140 кг був різним і залежав від генотипу тварин й становив в розрізі груп - 64,12-53,81%. За виходом м’яса з туші кращими були чистопородні тварини породи дюрок української селекції і помісний молодняк поєднання ♀ ДУСС х ♂ Л(Ф), у них при забої 100-140 кг вихід м’яса становив: 63,90- 56,14% та 64,12-57,53% відповідно.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсвиніuk_UK
dc.subjectпородаuk_UK
dc.subjectзабійні якостіuk_UK
dc.subjectвихід м’ясаuk_UK
dc.titleЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ ДОСЛІДНИХ ГРУП В УМОВАХ СВК АГРОФІРМИ «МИГ-СЕРВІС-АГРО»uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_04.pdf253,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.