Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5241
Назва: ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ ДОСЛІДНИХ ГРУП В УМОВАХ СВК АГРОФІРМИ «МИГ-СЕРВІС-АГРО»
Автори: Лихач, Анна Василівна, науковий керівник
Лихач, Анна Васильевна, научный руководитель
Lykhach, Anna, scientific director
Будак, О.В.
Ключові слова: свині
порода
забійні якості
вихід м’яса
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): В статті наведені результати оцінки забійних якостей свиней досліджуваних груп. Встановлено, що показник виходу м’яса при забоях у 100-140 кг був різним і залежав від генотипу тварин й становив в розрізі груп - 64,12-53,81%. За виходом м’яса з туші кращими були чистопородні тварини породи дюрок української селекції і помісний молодняк поєднання ♀ ДУСС х ♂ Л(Ф), у них при забої 100-140 кг вихід м’яса становив: 63,90- 56,14% та 64,12-57,53% відповідно.
Опис: Будак О. В. Забійні якості свиней дослідних груп в умовах СВК агрофірми «Миг-Сервіс-Агро» / О. В. Будак // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 20-24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5241
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_04.pdf253,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.