Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Назва: УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник
Патрева, Людмила Семеновна, научный руководитель
Patreva, Ludmila, scientific director
Кириленко, А.А.
Ключові слова: стандарти
якість
безпечність
компетентність
харчова промисловість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання управління якістю й безпечністю продукції у харчовій промисловості. Встановлено, що системи якості відіграють основну роль у забезпеченні конкурентоспроможності продукції, оскільки дозволяють виявляти потреби споживачів, відстежувати характер потенціальних проблем та своєчасно їх вирішувати.
Опис: Кириленко А. А. Управління якістю продукції у харчовій промисловості / А. А. Кириленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 97-105.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_17.pdf283,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.