Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265| Назва: | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ |
| Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник Патрева, Людмила Семеновна, научный руководитель Patreva, Ludmila, scientific director Кириленко, А.А. |
| Ключові слова: | стандарти якість безпечність компетентність харчова промисловість |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання управління якістю й безпечністю продукції у харчовій промисловості. Встановлено, що системи якості відіграють основну роль у забезпеченні конкурентоспроможності продукції, оскільки дозволяють виявляти потреби споживачів, відстежувати характер потенціальних проблем та своєчасно їх вирішувати. |
| Опис: | Кириленко А. А. Управління якістю продукції у харчовій промисловості / А. А. Кириленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 97-105. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| studentresearchjournal_sg_12_17.pdf | 283,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.