Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Title: | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Authors: | Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник Патрева, Людмила Семеновна, научный руководитель Patreva, Ludmila, scientific director Кириленко, А.А. |
Keywords: | стандарти якість безпечність компетентність харчова промисловість |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Розглянуто питання управління якістю й безпечністю продукції у харчовій промисловості. Встановлено, що системи якості відіграють основну роль у забезпеченні конкурентоспроможності продукції, оскільки дозволяють виявляти потреби споживачів, відстежувати характер потенціальних проблем та своєчасно їх вирішувати. |
Description: | Кириленко А. А. Управління якістю продукції у харчовій промисловості / А. А. Кириленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 97-105. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_17.pdf | 283,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.