Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Title: УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник
Патрева, Людмила Семеновна, научный руководитель
Patreva, Ludmila, scientific director
Кириленко, А.А.
Keywords: стандарти
якість
безпечність
компетентність
харчова промисловість
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Розглянуто питання управління якістю й безпечністю продукції у харчовій промисловості. Встановлено, що системи якості відіграють основну роль у забезпеченні конкурентоспроможності продукції, оскільки дозволяють виявляти потреби споживачів, відстежувати характер потенціальних проблем та своєчасно їх вирішувати.
Description: Кириленко А. А. Управління якістю продукції у харчовій промисловості / А. А. Кириленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 97-105.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5265
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal_sg_12_17.pdf283,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.