Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС |
Authors: | Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Артюх, І.О. Швець, Г.О. |
Keywords: | ковбаси універсальні термокамери наповнювачі м’ясо фарш ковбасні батони оболонки |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів |
Description: | Артюх І. О. Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас / І. О. Артюх, Г. О. Швець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 7-11. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-02.pdf | 193,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.