Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5465
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЮлевич, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКабанець, Є.Ю.-
dc.date.accessioned2019-03-06T12:08:37Z-
dc.date.available2019-03-06T12:08:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5465-
dc.descriptionКабанець Є. Ю. Вплив складу поживного середовища на укорінення підщепи черешні Gisela 5 в умовах in vitro / Є. Ю. Кабанець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 94-98.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто поживні середовища, що зазвичай використовуються для укорінення черешні invitro при мікроклональному розмноженні. Відмічено ефективність використання середовища Мурасиге-Скуга(MS) для вирощування черені invitro. Проаналізовано різноманітні варіанти складу поживних середовищ, що застосовувались дослідниками для вирощування GiSelA 5. Досліджено вплив концентрацій інолілмасляної кислоти на процент укорінення мікропагонів черешні. Проведено порівняння результатів вирощування за різного складу поживних середовищ. Наведено результати досліджень щодо впливу концентрацій поживних речовин на укорінення підщепи черешні.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectGiSelA 5uk_UA
dc.subjectчерешняuk_UA
dc.subjectпідщепаuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.subjectinvitrouk_UA
dc.titleВПЛИВ СКЛАДУ ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА НА УКОРІНЕННЯ ПІДЩЕПИ ЧЕРЕШНІ GISELA 5 В УМОВАХ IN VITROuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-17.pdf196,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.