Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5465
Назва: ВПЛИВ СКЛАДУ ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА НА УКОРІНЕННЯ ПІДЩЕПИ ЧЕРЕШНІ GISELA 5 В УМОВАХ IN VITRO
Автори: Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель
Ulevich, Olena, scientific director
Кабанець, Є.Ю.
Ключові слова: GiSelA 5
черешня
підщепа
поживне середовище
invitro
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто поживні середовища, що зазвичай використовуються для укорінення черешні invitro при мікроклональному розмноженні. Відмічено ефективність використання середовища Мурасиге-Скуга(MS) для вирощування черені invitro. Проаналізовано різноманітні варіанти складу поживних середовищ, що застосовувались дослідниками для вирощування GiSelA 5. Досліджено вплив концентрацій інолілмасляної кислоти на процент укорінення мікропагонів черешні. Проведено порівняння результатів вирощування за різного складу поживних середовищ. Наведено результати досліджень щодо впливу концентрацій поживних речовин на укорінення підщепи черешні.
Опис: Кабанець Є. Ю. Вплив складу поживного середовища на укорінення підщепи черешні Gisela 5 в умовах in vitro / Є. Ю. Кабанець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 94-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5465
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-17.pdf196,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.