Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5465
Title: ВПЛИВ СКЛАДУ ПОЖИВНОГО СЕРЕДОВИЩА НА УКОРІНЕННЯ ПІДЩЕПИ ЧЕРЕШНІ GISELA 5 В УМОВАХ IN VITRO
Authors: Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель
Ulevich, Olena, scientific director
Кабанець, Є.Ю.
Keywords: GiSelA 5
черешня
підщепа
поживне середовище
invitro
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті розглянуто поживні середовища, що зазвичай використовуються для укорінення черешні invitro при мікроклональному розмноженні. Відмічено ефективність використання середовища Мурасиге-Скуга(MS) для вирощування черені invitro. Проаналізовано різноманітні варіанти складу поживних середовищ, що застосовувались дослідниками для вирощування GiSelA 5. Досліджено вплив концентрацій інолілмасляної кислоти на процент укорінення мікропагонів черешні. Проведено порівняння результатів вирощування за різного складу поживних середовищ. Наведено результати досліджень щодо впливу концентрацій поживних речовин на укорінення підщепи черешні.
Description: Кабанець Є. Ю. Вплив складу поживного середовища на укорінення підщепи черешні Gisela 5 в умовах in vitro / Є. Ю. Кабанець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 94-98.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5465
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-17.pdf196,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.