Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5468
Title: ОРГАНІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ДСТУ ІSO 22000 ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ.
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
Колінько, Ю.О.
Keywords: стандарти
якість
безпечність
підприємства
м’ясні напівфабрикати
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті представлено план заходів впровадження ДСТУ ISO 22000 у підприємствах з виробництва м’ясних напівфабрикатів. Встановлено, що безпечність харчових продуктів корелює з великою кількістю небезпечних чинників у продуктах харчування. Ризик небезпеки харчових продуктів виникає на будь-якій стадії технологічного процесу. З огляду на це керування стандартами та принципами нормативної документації є важливим і вкрай необхідним.
Description: Колінько Ю. О. Організація впровадження ДСТУ ІSO 22000 при виробництві м’ясних напівфабрикатів / Ю. О. Колінько // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 108-114.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5468
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-20.pdf204,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.