Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5468
Назва: | ОРГАНІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ДСТУ ІSO 22000 ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ. |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель Starodubets, Aleksey, scientific director Колінько, Ю.О. |
Ключові слова: | стандарти якість безпечність підприємства м’ясні напівфабрикати |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлено план заходів впровадження ДСТУ ISO 22000 у підприємствах з виробництва м’ясних напівфабрикатів. Встановлено, що безпечність харчових продуктів корелює з великою кількістю небезпечних чинників у продуктах харчування. Ризик небезпеки харчових продуктів виникає на будь-якій стадії технологічного процесу. З огляду на це керування стандартами та принципами нормативної документації є важливим і вкрай необхідним. |
Опис: | Колінько Ю. О. Організація впровадження ДСТУ ІSO 22000 при виробництві м’ясних напівфабрикатів / Ю. О. Колінько // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 108-114. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5468 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-20.pdf | 204,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.