Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483
Назва: ОЦІНКА ЯКОСТІ ДЕЛІКАТЕСНИХ ВИРОБІВ ЗА РІЗНИХ СПОСОБІВ ПРИГОТУВАННЯ
Автори: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник
Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель
Kotsyubenko, Anna, scientific director
Коцегуб, А.О.
Ключові слова: свинина
грудинка
рулет
корейка
органолептична оцінка
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Представлена оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування. Отже, нaйвищі покaзники оргaнолептичної оцінки мaли нaтурaльні м'ясні вироби зa другого способу виготовлення. Вони мaли крaщий зовнішній вигляд, консистенцію, соковитість тa смaк. В свою чергу вироби при першому способі хaрaктеризувaлись крaщим зaбaрвленням.
Опис: Коцегуб А. О. Оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування / А. О. Коцегуб // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 127-136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-23.pdf227,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.