Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517
Назва: | АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director Песчаненко, О.В. |
Ключові слова: | небезпечений фактор мікробіологічні хімічні та фізичні показники джерело патогенна мікрофлора миючі та дезинфікуючі речовини |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз небезпечених факторів для сировини, оболонок та спецій; для процесів підготовчого циклу та виробництва напівкопчених ковбас. Встановлено, що існують різні джерела забруднення: персонал, розвиток фонової мікрофлори та цвілевих грибів при порушеннях температурних режимів і вологості при проведенні технологічного процесу. |
Опис: | Песчаненко О. В. Аналіз небезпечних факторів при виробництві напівкопчених ковбас / О. В. Песчаненко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 212-217. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-37.pdf | 202,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.