Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5518
Title: | ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ «КОМПОТ ІЗ СЛИВИ УГОРКИ ПОЛОВИНКАМИ» |
Authors: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель Kotsyubenko, Anna, scientific director Петрушенко, Г.О. |
Keywords: | слива фруктові консерви угорка компот якість |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Представлені методи покращення якості фруктових консервів. Для виробництва консервів використовують сливи, які відповідають діючому стандарту ДСТУ 21920-76. Плоди сливи повинні бути одного гомологічного сорту, повністю розвинуті, цілі, чисті, здорові, без залишкової зовнішньої вологи, без стороннього запаху и присмаку. Використовують сливи сорту угорка, угорка фіолетова з вмістом сухих речовин не менше 12 %. Зберігати сировину рекомендується в охолоджуючих камерах при температурі 0...-0,5°С, відносній вологості повітря 88-92 %, максимальний термін зберігання 1 місяць, або на сировинному майданчику не більше 12 год. |
Description: | Петрушенко Г. О. Покращення якості фруктових консервів «Компот із сливи угорки половинками» / Г. О. Петрушенко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 218-225. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5518 |
Appears in Collections: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-38.pdf | 220,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.