Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5518
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Kotsyubenko, Anna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Петрушенко, Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-14T08:22:30Z | - |
dc.date.available | 2019-03-14T08:22:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5518 | - |
dc.description | Петрушенко Г. О. Покращення якості фруктових консервів «Компот із сливи угорки половинками» / Г. О. Петрушенко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 218-225. | uk_UA |
dc.description.abstract | Представлені методи покращення якості фруктових консервів. Для виробництва консервів використовують сливи, які відповідають діючому стандарту ДСТУ 21920-76. Плоди сливи повинні бути одного гомологічного сорту, повністю розвинуті, цілі, чисті, здорові, без залишкової зовнішньої вологи, без стороннього запаху и присмаку. Використовують сливи сорту угорка, угорка фіолетова з вмістом сухих речовин не менше 12 %. Зберігати сировину рекомендується в охолоджуючих камерах при температурі 0...-0,5°С, відносній вологості повітря 88-92 %, максимальний термін зберігання 1 місяць, або на сировинному майданчику не більше 12 год. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | слива | uk_UA |
dc.subject | фруктові консерви | uk_UA |
dc.subject | угорка | uk_UA |
dc.subject | компот | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ «КОМПОТ ІЗ СЛИВИ УГОРКИ ПОЛОВИНКАМИ» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-38.pdf | 220,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.