Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5518
Назва: ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ФРУКТОВИХ КОНСЕРВІВ «КОМПОТ ІЗ СЛИВИ УГОРКИ ПОЛОВИНКАМИ»
Автори: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник
Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель
Kotsyubenko, Anna, scientific director
Петрушенко, Г.О.
Ключові слова: слива
фруктові консерви
угорка
компот
якість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Представлені методи покращення якості фруктових консервів. Для виробництва консервів використовують сливи, які відповідають діючому стандарту ДСТУ 21920-76. Плоди сливи повинні бути одного гомологічного сорту, повністю розвинуті, цілі, чисті, здорові, без залишкової зовнішньої вологи, без стороннього запаху и присмаку. Використовують сливи сорту угорка, угорка фіолетова з вмістом сухих речовин не менше 12 %. Зберігати сировину рекомендується в охолоджуючих камерах при температурі 0...-0,5°С, відносній вологості повітря 88-92 %, максимальний термін зберігання 1 місяць, або на сировинному майданчику не більше 12 год.
Опис: Петрушенко Г. О. Покращення якості фруктових консервів «Компот із сливи угорки половинками» / Г. О. Петрушенко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 218-225.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5518
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-38.pdf220,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.