Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5528
Назва: ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІД
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник
Данильчук, Галина Анатольевна, научный руководитель
Danylchuk, Galina, scientific director
Ткаченко, В.О.
Ключові слова: бугайці
маса туші
жива маса
шкіряна сировина
відруби
жир- сирець
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати забою бугайців червоної степової та української чорно-рябої молочної порід. Вивчено морфологічний склад туш піддослідних бугайців. М’ясо піддослідних бугайців характеризувалося високою якістю, яка відповідає вимогам споживача. Туші тварин, що споживали передстартовий і стартовий комбікорми, за масою напівтуші, вмістом м’якуша за сортами перевищували аналогічні показники бугайців контрольних груп.
Опис: Ткаченко В. О. Забійні показники бугайців молочних порід / В. О. Ткаченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 267-271.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5528
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-46.pdf205,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.