Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorЖелезняков, Є. В.-
dc.contributor.authorПалій, М. М.-
dc.contributor.authorZheleznyakov, E. V.-
dc.contributor.authorPaliy, M. M.-
dc.date.accessioned2019-03-18T08:23:01Z-
dc.date.available2019-03-18T08:23:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЖелезняков Є. В. Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна / Є. В. Железняков, М. М. Палій, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2018 : матеріали ХIV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 26-28 вересня 2018 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2018. - С. 115-120.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541-
dc.description.abstractВ статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного борошна та обладнання для його здійснення. Застосування технологічних прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи та борошна.uk_UA
dc.description.abstractIn the article considered the production process of barley flour and equipment for its implementation. Application processing methods such as hydrothermal processing, which includes intense hydration, hydratizing and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectячмінне борошноuk_UA
dc.subjectгідротермічна обробкаuk_UA
dc.subjectлущенняuk_UA
dc.subjectвисівкиuk_UA
dc.subjectлущильно-шліфувальні машиниuk_UA
dc.titleАналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошнаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technological process barley flour productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Перспективна техніка і технології – 2018
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
115-120-Перспективна техніка і технології-2018 (1).pdf425,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.