Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Железняков, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Палій, М. М. | - |
dc.contributor.author | Zheleznyakov, E. V. | - |
dc.contributor.author | Paliy, M. M. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-18T08:23:01Z | - |
dc.date.available | 2019-03-18T08:23:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Железняков Є. В. Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна / Є. В. Железняков, М. М. Палій, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2018 : матеріали ХIV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 26-28 вересня 2018 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2018. - С. 115-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного борошна та обладнання для його здійснення. Застосування технологічних прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи та борошна. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article considered the production process of barley flour and equipment for its implementation. Application processing methods such as hydrothermal processing, which includes intense hydration, hydratizing and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ячмінне борошно | uk_UA |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk_UA |
dc.subject | лущення | uk_UA |
dc.subject | висівки | uk_UA |
dc.subject | лущильно-шліфувальні машини | uk_UA |
dc.title | Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of the technological process barley flour production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Перспективна техніка і технології – 2018 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
115-120-Перспективна техніка і технології-2018 (1).pdf | 425,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.