Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541
Title: | Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна |
Other Titles: | Analysis of the technological process barley flour production |
Authors: | Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Железняков, Є. В. Палій, М. М. Zheleznyakov, E. V. Paliy, M. M. |
Keywords: | ячмінне борошно гідротермічна обробка лущення висівки лущильно-шліфувальні машини |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Железняков Є. В. Аналіз технологічного процесу виробництва ячмінного борошна / Є. В. Железняков, М. М. Палій, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2018 : матеріали ХIV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 26-28 вересня 2018 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2018. - С. 115-120. |
Abstract: | В статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного
борошна та обладнання для його здійснення. Застосування технологічних
прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне
зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує
ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи
та борошна. In the article considered the production process of barley flour and equipment for its implementation. Application processing methods such as hydrothermal processing, which includes intense hydration, hydratizing and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5541 |
Appears in Collections: | Перспективна техніка і технології – 2018 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
115-120-Перспективна техніка і технології-2018 (1).pdf | 425,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.