Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5545
Title: | Класифікація способів сушіння зернової маси |
Authors: | Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник Gorbenko, Elena, scientific director Адамовський, О. В. Дерновий, В. А. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Адамовський О. В. Класифікація способів сушіння зернової маси / О. В. Адамовський, В. А. Дерновий ; наук. керівн. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 5-8. |
Abstract: | В статті розглянуто класифікацію способів сушіння зерна, визначено переваги та
недоліки кожного.Найбільшого поширення набув спосіб сушіння зерна з конвективним
підведенням теплоти до оброблюваного зерна. Для зерносушарок з відносно невеликою пропускною здатністю переважно використовують контактний спосіб підведення теплоти, з обдуванням шару оброблюваного зерна повітряним потоком для видалення парів вологи. The article deals with the classification of grain drying methods, advantages and disadvantages identified kozhnoho.Naybilshoho prevalent method of convective drying grain supply heat to the treated grain. For dryers with a relatively small bandwidth is preferably used contact method supplying heat from the treated grain layer blowing air flow to remove water vapor. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5545 |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5-8-29 Студ коф_2017.pdf | 375,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.