Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5545
Назва: Класифікація способів сушіння зернової маси
Автори: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Адамовський, О. В.
Дерновий, В. А.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Адамовський О. В. Класифікація способів сушіння зернової маси / О. В. Адамовський, В. А. Дерновий ; наук. керівн. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 5-8.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто класифікацію способів сушіння зерна, визначено переваги та недоліки кожного.Найбільшого поширення набув спосіб сушіння зерна з конвективним підведенням теплоти до оброблюваного зерна. Для зерносушарок з відносно невеликою пропускною здатністю переважно використовують контактний спосіб підведення теплоти, з обдуванням шару оброблюваного зерна повітряним потоком для видалення парів вологи.
The article deals with the classification of grain drying methods, advantages and disadvantages identified kozhnoho.Naybilshoho prevalent method of convective drying grain supply heat to the treated grain. For dryers with a relatively small bandwidth is preferably used contact method supplying heat from the treated grain layer blowing air flow to remove water vapor.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5545
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5-8-29 Студ коф_2017.pdf375,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.