Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5549
Назва: Дослідження технологічного процесу переробки ріпаку за допомогою екструдування
Автори: Доценко, Наталія Андріївна, науковий керівник
Dotsenko, Nataliya, scientific director
Катрич, С. П.
Юрескул, Р. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Катрич С. П. Дослідження технологічного процесу переробки ріпаку за допомогою екструдування / С. П. Катрич, Р. В. Юрескул ; наук. керівн. Н. А. Доценко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 15-17.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто технологічний процес переробки олійних культурз попередньою екструзійною підготовкою сировини. Лінія виробництва рослинних олій з попередніми екструдуванням сировини дозволить: збільшити ступінь очищення рослинних олій, збільшити вихід готового продукту, збільшити якість готовї олії, зменшити кількість обладнання і виробничі площі приміщення за рахунок використання екструдера-олієпреса, створити безвідходну і екологічно чисту технологію отримання рослинних олій, розширити спеціалізацію запропонованої лінії для отримання рослинних олій за рахунок випуску білково вітамінних концентратів.
In the article the workflow processing oil kulturz extrusion prior training materials. Line production of vegetable oils from previous extrusion materials will: increase the degree of purification of vegetable oils, increase the output of finished product, increase the quality of the finished oil, reduce equipment and production floor space by using an extruder-oliyepresa create wasteless and environmentally friendly technology for vegetable oils expand the specialization of the proposed line for vegetable oils by issuing protein vitamin concentrates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5549
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-17-29 Студ коф_2017.pdf357,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.