Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5618
Назва: Корпоративне управління
Автори: Кушнірук, Віктор Степанович
Кушнирук, Виктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Ключові слова: природа корпоративного управління
корпоративні права
організаційні форми бізнесу
корпоративні дії
приватне управління
Частина прибутку
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Корпоративне управління [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" денної форми навчання / уклад. В. С. Кушнірук. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 115 с.
Короткий огляд (реферат): Корпоративне управління створює правове поле для визначення прав і відповідальності різних сторін корпорації та регулює їх взаємовідносини. Тому для повного розуміння питань корпоративного управління кожною із сторін потрібне уміння, планувати і здійснювати свою стратегію, а також оцінювати поведінку інших сторін. Мета навчальної дисципліни: допомогти студентам розібратися в різних моделях корпоративного управління, усвідомити, що це динамічний процес який розвивається відповідно до існуючих чинників і умов. Усвідомивши ключові елементи і розібравшись у механізмах взаємодії інших моделей, студенти зможуть аналізувати структуру корпоративного управління, брати участь у розробці стратегії та запозичувати механізми, що найбільшою мірою відповідають специфіці їх акціонерного товариства. Опановуючи дисципліну, студент здобуває знання щодо законодавчої бази, що забезпечуватиме побудову ефективної системи внутрішньо- корпоративного управління; особливостей державного регулювання корпоративного сектора; функцій Комісії з цінних паперів та фондового ринку; антимонопольного регулювання; депозитарної системи; управління рухом акцій на первинному та вторинному ринках; особливостей діяльності фінансових посередників у корпоративному секторі; особливостей внутрішньо- корпоративного регулювання різних сторін діяльності акціонерних товариств; особливостей антикризового управління акціонерними товариствами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5618
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korporatyvne upravlinnia.pdf671,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.