Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Title: Мікробіологія молока і молочних продуктів
Authors: Кириченко, Віктор Анатолійович
Kyrychenko, Viktor
Кот, Стах Петрович
Kot, Stah
Keywords: Зберігання молока
обробка молока
методи обробки молока
Дефекти молока
Кисломолочні продукти
Мікробіологічний контроль
Класифікація заквасок
Мікрофлора сирів
Issue Date: 2019
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Кириченко В. А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 181 с.
Abstract: Курс лекцій «Мікробіологія молока і молочних продуктів» забезпечує формування у здобувачів вищої освіти базових знань з мікробіології виробництва молочних продуктів, як на рівні сировинних ресурсів, так і на рівні формування якості готової продукції, що дасть змогу майбутньому фахівцеві галузі впливати на якість та безпечність даного виду продукції.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf963,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.