Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Назва: | Мікробіологія молока і молочних продуктів |
Автори: | Кириченко, Віктор Анатолійович Kyrychenko, Viktor Кот, Стах Петрович Kot, Stah |
Ключові слова: | Зберігання молока обробка молока методи обробки молока Дефекти молока Кисломолочні продукти Мікробіологічний контроль Класифікація заквасок Мікрофлора сирів |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кириченко В. А. Мікробіологія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 181 с. |
Короткий огляд (реферат): | Курс лекцій «Мікробіологія молока і молочних продуктів» забезпечує формування у здобувачів вищої освіти базових знань з мікробіології виробництва молочних продуктів, як на рівні сировинних ресурсів, так і на рівні формування якості готової продукції, що дасть змогу майбутньому фахівцеві галузі впливати на якість та безпечність даного виду продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf | 963,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.