Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Title: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Keywords: напрями інноваційної діяльності
властивості харчових систем
Виробництво ковбас
Характеристика добавок
використання стартових культур
Криозаморожування продуктів
иробництво напівфабрикатів
Функціональні продукти
виробництво безлактозних продуктів
Технологія виготовлення продуктів
Issue Date: 2019
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Стріха Л. О. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 83 с.
Abstract: У курсі лекцій викладено основні відомості про інноваційні технології переробки м’яса, молока, риби, виробництва продукції функціонального харчування, сучасні фізико-хімічні методи переробки продукції тваринництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiini_tekhnolohii_Strikha.pdf505,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.