Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638| Title: | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
| Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
| Keywords: | напрями інноваційної діяльності властивості харчових систем Виробництво ковбас Характеристика добавок використання стартових культур Криозаморожування продуктів иробництво напівфабрикатів Функціональні продукти виробництво безлактозних продуктів Технологія виготовлення продуктів |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Стріха Л. О. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 83 с. |
| Abstract: | У курсі лекцій викладено основні відомості про інноваційні технології переробки м’яса, молока, риби, виробництва продукції функціонального харчування, сучасні фізико-хімічні методи переробки продукції тваринництва. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638 |
| Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Innovatsiini_tekhnolohii_Strikha.pdf | 505,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.