Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-15T08:31:02Z | - |
dc.date.available | 2019-04-15T08:31:02Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638 | - |
dc.description.abstract | У курсі лекцій викладено основні відомості про інноваційні технології переробки м’яса, молока, риби, виробництва продукції функціонального харчування, сучасні фізико-хімічні методи переробки продукції тваринництва. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | напрями інноваційної діяльності | uk_UA |
dc.subject | властивості харчових систем | uk_UA |
dc.subject | Виробництво ковбас | uk_UA |
dc.subject | Характеристика добавок | uk_UA |
dc.subject | використання стартових культур | uk_UA |
dc.subject | Криозаморожування продуктів | uk_UA |
dc.subject | иробництво напівфабрикатів | uk_UA |
dc.subject | Функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | виробництво безлактозних продуктів | uk_UA |
dc.subject | Технологія виготовлення продуктів | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini_tekhnolohii_Strikha.pdf | 505,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.