Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638
Назва: | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
Ключові слова: | напрями інноваційної діяльності властивості харчових систем Виробництво ковбас Характеристика добавок використання стартових культур Криозаморожування продуктів иробництво напівфабрикатів Функціональні продукти виробництво безлактозних продуктів Технологія виготовлення продуктів |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Стріха Л. О. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 83 с. |
Короткий огляд (реферат): | У курсі лекцій викладено основні відомості про інноваційні технології переробки м’яса, молока, риби, виробництва продукції функціонального харчування, сучасні фізико-хімічні методи переробки продукції тваринництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5638 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini_tekhnolohii_Strikha.pdf | 505,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.