Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Назва: Системи технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва)
Автори: Погорєлова, Анастасія Олександрівна
Pogorelovа, Anastasia
Ключові слова: Конституція тварин
поживність кормів
забійна маса
коефіцієнт м’ясності
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Системи технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання освітнього ступеня "бакалавр" спеціальності 051 "Економіка" / уклад. А. О. Погорєлова. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 69 с.
Короткий огляд (реферат): “Технологія виробництва продукції тваринництва” є базовою дисципліною для студентів економічних спеціальностей, знання якої необхідні майбутнім фахівцям для опрацювання заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. До змісту даного курсу входять: визначення значення тваринництва в народному господарстві, пізнання шляхів розвитку та перспектив даної галузі, питання вдосконалення тварин, вивчення господарських і біологічних особливостей різних видів сільськогосподарських тварин, виробничо- зоотехнічних процесів на фермах, вивчення основних питань технології виробництва молока, яловичини, свинини, продукції вівчарства, птахівництва, конярства, кролівництва та звірівництва на сучасній індустріальній основі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sy`stemy_texnologij.pdf918,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.